Viimeisiä kertoja lenttistä. No. 5

Viimeiset kerrat lenttistä tällä porukalla.

Sain nimittäin töitä, enkä enää kerkeä näille tunneille. Ensi viikolla taitaa olla viimeinen kerta, johon on pakko päästä. Tällä porukalla on vaan niin mahtavaa pelata kun on kaikenlaista porukkaa mukana ja jokainen ottaa kaikki huomioon niin, et jokaisella on kivaa.

Saavuin paikalle jo 45 min etuajassa. Siinä kentän reunalla istuskelin miettien, että toivottavasti ei koko ekaa tuntia harjoitella tekniikkaa. Samalla myös katselin kun muut harrastaa ympäri hallia erilaisia lajeja.

Alkuun hieman harjoiteltiin syöttöjä. Opin joka kerta itsekin jotain uutta vaikka yli 10 vuotta pelannutkin. Tällä kertaa reenailtiin noin puoli tuntia ja alettiin pelaamaan. Aluksi en osallistunut peliin mukaan, koska jäin ohjaajan kanssa juttelemaan, että minne minun kannattaisi hakea pelaamaan ihan kunnon pelejä kun en kohta enää pääse näille tunneille. Siinä sivussa ohjaaja kehui erästä tyttöä, joka olit vasta toista kertaa pelaamassa. Siinä sitten pelailtiin hetki ohjaajan seuraillessa peliä. Välillä se keskeytti pelin ja antoi hyviä yksittäisiä ohjeita jokaiselle miten parantaa tekniikkaa.

Sitten tuli tunti täyteen ja jäätiin porukalla taas pelaamaan. Melkein kaikki jäi. 45 minuuttia pelailtiin kunnes kaikki lähti. Itse jäin vielä vartiksi harjoittelemaan yksin lyönti iskuja seinään kun kenttä oli vielä tyhjä. Jäin, koska en pääse luultavasti pitkään aikaan taas pelaamaan niin täytyy ottaa kaikki ilo irti lajista.

Ensi viikolla nähdään Töölön hallilla tällä porukalla viimeisen kerran.

Kuunneltu biisilista: 60s, 70s, 80s Classic Rock.

-RosenBaum

2 vastausta artikkeliin “Viimeisiä kertoja lenttistä. No. 5”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *