Miten löysin NYT-liikunnan?

Hei!

Olen helsinkiläinen nuori nainen ja löysin tieni NYT-liikunnan tunneille viime syksynä. Olen asunut Helsingissä pari vuotta ja viime vuoden keväällä sain kuulla ystävältäni maksuttomista NYT-liikuntatunneista.  Päätin lähteä kokeilemaan tunteja kaverini kanssa ja pian innostuin niin, että kävin kokeilemassa montaa uutta liikuntalajia.

Olen lapsena harrastanut aktiivisesti liikuntaa, mutta yläasteen aikana liikuntaharrastukset jäivät hieman taka-alalle elämässä. Nyt liikunnan kautta olen innostunut uudestaan ryhmäliikunnasta ja on ollut hauska huomata, kuinka mukavaa on vähän haastaa itseään ja mennä erilaisille tunneille.  Kynnys on matala, koska tunneilla on aina ensikertalaisia mukana ja moni hakee sieltä mukavaa yhdessäoloa, liikunnallista toimintaa elämäänsä ja uusia tuttavuuksia.  NYT-liikuntatunneilla on välitön fiilis ja mukaan on helppo mennä.

Aluksi koin, että mukaan on helpompi lähteä jos on oma kaveri mukana, mutta koska monilla on työtä, opiskelua ja muita menoja, niin aina ei välttämättä sopivaa kaveria löydy mukaan. Tästä syystä uskaltauduinkin lähtemään tunneille itsenäisesti ja kas kummaa, eihän se nyt niin pelottavaa edes ollut. Liikunnan harrastamisessa tärkeintä on avoin fiilis ja mukavan rento olo.  Kun tunnille tulee avoimin mielin ja sydämin, niin kavereita löytyy ja meininki on yhteisöllistä.

Olen itse 27-vuotias opiskelija. Uudelleen kouluttaudun ammattitaudin takia, joten vapaa-aikaa minulla on jonkin verran.  Monesti päivästä löytyy aina jokin hetki, jolloin ei ole suunnitellut mitään tekemistä ja silloinhan on parasta lähteä NYT-liikunnan tunnille virkistämään kehoa ja mieltä.

-Suski

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *