Veden loisketta ja kunnon jumppaa!

Huhheijakkaa!¬† Nyt on polskittu ja molskittu NYT-liikunnan vesijumpassa ūüôā

Kävin kokeilemassa vesijumppaa Kampin liikuntakeskuksessa ja kylläpäs oli piristävä tunti. Meitä oli ihan jonoksi asti, kun odotettiin pesutiloissa tunnille pääsyä. Tunti oli jaettu kahteen puolituntiseen, jotta kaikki halukkaat pääsis osallistumaan. Ensimmäinen puolituntinen oli ihan täynnä ja seuraavalle puolituntiselle oli vain muutama osallistuja, joten moni reipas ekatuntilainen jäi jumppailemaan vielä toisellekin tunnille.
Syke nousi, posket punotti ja hiki tuli pintaan kyllä jo ihan ensimmäisen vartin aikana. Tehtiin monipuolisesti erilaisia jumppaliikkeitä veden alla ja pötkylän avulla saatiin hyvä vastus aikaseksi. Potkittiin, juostiin ja treenattiin eri lihasryhmiä mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Pohkeet, takareidet, keskivartalo sekä ojentajat ja hartiat sai tehdä kyllä kunnolla töitä tällä tunnilla.

Mulle tuli ihana olo tunnista, kun sai aineenvaihdunnan kunnolla liikkeelle, lihakset teki töitä ja mieli virkisty ja rentoutu aivan täysin. Vesijumpan jälkeen heitettiin vielä löylyt saunassa ja turistiin liikunnasta muiden tunnilla olleiden kanssa. Meillä oli kaikilla hyvä fiilis ja positiivinen olo tunnista. Moni oli käynytkin jo muutaman kerran vesijumpassa ja oli tykänny paljon. Se on niin kivaa jumpata vedessä, kun hikeä ei juurikaan huomaa ja vesi on just ihanan viileetä. Tunnin jälkeen on puhdas ja raukea olo.

Ehdottomasti kannattaa lähteä kokeilemaan. Ohjaaja oli tosi mukava ja iloinen!

Muista ottaa vesijumppatunnille mukaan 50 sentin kolikko pukkarin kaappia varten, pefletti saunaan ja tietty uimapuku, pyyhe ja vesipullo! Hiustenkuivaaja pukkarista löytyykin, joten sitä ei tartte ottaa mukaan. Yläkerrassa on nimilista, johon tulee kirjoittaa oma nimi ja jos näyttää siltä, että kakkosryhmään on menossa vaan ihan muutama niin sitte voi koittaa mahtua ykkösryhmään mukaan.

Tsemppiä liikuntaan ja toivottavasti nähään tunnilla!

-Suski

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *