Jäähyväiset lentikselle. No. 7.

Moikka. Tällä kertaa lentopallo osion viimeinen kerta minulle.

Aloitin mun aamun kuitenkin sillai, et menin eka
sulkapalloon 45 minuutiksi. Lähin sieltä kesken tunnin suoraan lentopalloon ja myöhästyn sieltä noin 15 min(tarkoituksella). Sulkapallo ja lentopallo on torstaisin peräkkäin. Ajattelin, et menisin eka sulkapalloon nostattaa sykettä kunnolla ja sit pariksi tunniksi lentopalloon, joka sit taas ei nostata sykettä niin paljoa.

Kävelin Töölön kisahallin salin reunaa pitkin, katselin kun muut pelailee siellä. Taisivat vetää vielä jotain harjoituksia. Jäin kentän reunalle vähäksi aikaa katselemaan ennen kuin osallistuin mukaan. Mä taisin vaan hypätä joidenkin uusien tyyppien sekaan. Esittelin itseni heille ja kysyin mitä täytyy tehdä. Hetken siinä ihmettelin, mutta sain nopeasti juonen päästä kiinni. Vartin siinä syöteltiin palloa kunnes ohjaaja kysyi, että halutaanko pelata. Vastaus oli kaikilta yksimielinen: halutaan! Alettiin pelaamaan ja ohjaaja seurasi sivusta jälleen opastaen pelin aikana vähän kaikkia oikein pelaamaan. Sitten päättyi tunti. Harvinaista oli, että jokainen halusi jäädä pelaamaan. Pelattiin vähän siinä sääntöjen rajamailla sillai, että ei oltu ihan tarkkoja kaikista säännöistä, jotta peli kulkee ja kaikilla on kivaa. Pelailtiin taas tosi pitkään. Yhteensä yli kolme tunti. Kaikki alkoi olla väsyneitä ja nälkähän tolaisesta liikkumisesta tulee. Niin päätettiin lopettaa siihen suosiolla.

Taisin taas jäädä viimeiseksi kentän laidalla olleen laatikon päälle istuskelee ja ihmettelee. Avasin nauhat kengistä ja vedin kengät pois. Tuli tosi vapauttava olo kun pääsi kengistä ja polvisuojuksista eroon. Tällä porukalla on ollut tosi kivaa ja harmi, että loppuu nyt. Loppuu siis minun osaltani kun aloitan työt, enkä enää kerkeä näille tunneille. Täytyy kun kelit lämpenee koittaa kerätä sama porukka kasaan ja mennä kesä viikonloput rannalle pelailee. Se olisi hienoa nähdä pitkän tauon jälkeen samat kasvot.

Suosittelen kaikkia kokeilemaan tuota lajia. Et tule pettymään! Palataan taas muissa lajeissa. Tällä kertaa ei biisilistaa, eikä mitään musiikkia. Täydessä hiljaisuudessa kirjoitin.

-RosenBaum

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *