No shortcuts!! No. 9

EI OIKOTIETÄ ONNEEN!!

Sain tänään (8.2.) lahjaksi tollaisen kumisen rannenauhan. Jossa lukee Scott merkkisen fillarin motto NO SHORTCUTS.

Aina jokaisessa liikunta suorituksessa mulla on mukana joku pieni pyyhe suuren hikoilun vuoksi.

Tänään myös kahen viikon tauolla olleen kahvakuulan ryhmäliikunta tunnilla tämä rannenauha teki tehtävänsä. Meinaa usko ja puhti meinas loppua useaan otteeseen. Jopa 20kg kuula meinasi lentää kädestä kun oli kädet hiestä märät ja muutenki väsynyt olo. Onneksi ei lentänyt, eikä ketään sattunut. Olisin halunnut luovuttaa ja mennä kotiin, mutta juuri ryhmäliikunnan ansiota sitä jaksaa muutenkin painaa aina karvan verran enemmän. Tulee katsottua ympärille, että luovuttaako muut. No eihän siellä kukaan muu luovuta ni en luovuta minäkään ja lopouun asti vedetään. Päivän aikana muutenkin tämä lause on pyörinyt useaan otteeseen mielessä ja siitä sain kans lisää tahtoa.

Tunti venyttelyä.

Kahvakuula tunnin jälkeen jään aina tunniksi venyttelemään. Yleensä venyttelen, tai oikeastaan hieron Foam rollerin avulla. Sillä paikat aukee hyvin, mutta tällä kertää ryhmäliikunnan ohjaaja esitteli meille jonkun narun jolla täytyisi venytellä. Narun avulla saadaan siis venytyksestä enemmän irti. Päästään venyttelemään tiettyjä lihaksia vielä enemmän ja sen käyttö on helppoa. Tunnin jälkeen on vapautunut ja kevyt olo niin kuin aina hyvin onnistuneen venyttelyn jälkeen.

Taidan jatkossa pitää tätä rannenauhaa aina kädessä ja katson sitä kun usko loppuu kesken. Olkoon se tästä lähtien mun sparraaja, joka kannustaa ja potkii mua aina karvan verran eteenpäin.

NO SHORTCUTS!

Soinut biisilista: Bower Workout (Spotify)

-Rosenbaum

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.