Kuntosalilla:)

Kokeilin tänään (15.2.) NYT-liikunnan kuntosalituntia ensimmäistä kertaa. Kisahallin yhteydessä on kaksikin kuntosalia. Toinen on se kaksikerroksinen tila, jossa törmää hyvin monen tyyppiseen liikuntaan: breikkaajista ja cheerleader-ryhmistä pingikseen ja puntin nostoon. Toinen sali on pienempi ja hieman uudemmilla laitteilla varustettu. Oli kiva yllätys, että salina käytettiin näistä kahdesta sitä uudempaa, koska en ole siellä aiemmin käynyt. Ohjaaja toivotti väkeä tervetulleeksi ovella. Aloimme lämmitellä. Ikkunasta on kiva näkymä Mannerheimintielle. Saat nähdä ohi käveleviä ihmisiä, kun vedät alkulämppää esimerkiksi juoksumatolla. 🙂

Ohjaaja Ville Laukkanen antoi hyviä neuvoja liikkeiden entistä parempaan suorittamiseen. Pienen alkusession jälkeen kukin NYT-liikkuja lähti jossain määrin omille teilleen – tekemään niitä liikkeitä, jotka itseä kiinnosti eniten. Tämä oli mukavaa. Jokaisella oli mahdollisuus laittaa kuulokkeet korville ja keskittyä omaan treeniin, mutta halutessaan sai mennä kysymään ammattilaiselta, miten treeniä voisi parantaa. Tein itse salin perällä sijaitsevia selkä- ja rintalaitteita. Salin laitevalikoima oli hyvä, löytyi laadukkaat penkit, rinta-, vatsa-, pakaralaitteet ym. Dippiäkin pystyi tekemään hiukan erästä toista laitetta luovasti käyttämällä. Tein penkkitoistot 60 kilolla, aikanaan lähti isommilla. Ensi viikolla uudestaan. =)

Suosittelen lämpimästi NYT-liikunnan kuntosaliharjoittelua kaikille. Sinun ei tarvitse välttämättä hankkia kuntosalijäsenyyttä, kun NYT-liikunnan kautta voi treenata ilmaiseksi ja vieläpä ohjattuna!

– Jaakko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.