Perjantai käyntiin nyrkeillä! No. 11

Kuntonyrkkeily

Päätin lähteä kokeilemaan vähän erilaista sykettä perjantai alkajaisiksi. Olin joskus ammattikoulussa käynyt koulun tarjoamalla alkeiskurssilla. Nyrkkeileminen on joskus tosi vapauttavaa kun saat hakkaa sitä säkkiä niin paljon kun jaksaa. Siihen on myös hyvä päästellä kunnolla höyryjä jos siltä tuntuu. Kuntonyrkkeilyssä on hyvää se, että tunnin aikana on samalla myös lihasharjoitteita, joten saa vartalo myös kunnon reenin. Tunnilla opetetaan ns. lyömään kohteeseen, leukaan ja myös väistämään toisen lyöntiä. Tunnilla ei otettu mittaa kaverista. Mikä on ihan hyvä asia, ettei kukaan lähde silmä mustana ulos.

Kuntonyrkkeilyssä törmäsin myös Nyt-liikunnan liikuntaneuvojaan, Jarna Hakkaraiseen. Otettiin siinä sit yhdet hikiset kuvat tunnin jälkeen. Oli meinaa hyvät reenit ja hiki virtas. Kuvassa minä ja Jarna vedetään klikit!

Raportti

Sitten vähän raporttia painon pudotuksesta. Tammikuu oli helppoa. Ei tullu kertaakaan mieleen tai edes ikävä mitään namuttelua. En juonut tippaakaan sokerilitkuja, eli siis limuja, kokiksia. En syönyt suklaata tai muutakaan hyvää. Ruokavalio oli pääosin siistiä. Ehkä en taloustilanteen takia syönyt aina ihan riittävästi, mutta hyvin lähelle puhdasta ruokaa. Painoa sain tiputettua 6.5 kiloa. Puolet tuosta on varmaaan nestettä mikä lähtee helposti.

Sitten alkoi työkokeilu ja aikaa liikkumiselle huomattavasti vähemmän. Käyn melkein joka ilta jollain tunnilla. Maanantaina ultimatessa, tiistai lepopäivä, keskiviikko on kahvakuulan ja vartalohuollon ilta, keskiviikkona käyn tanssimassa ja perjantai ilta menee futsalin merkeissä. Tule siis moikkaamaan jos minut näät. Tuo lepo päivä pitäis kyllä saada jollekin muulle päivälle. Meinaa puhti loppua viikonloppuna kun lauantaina pitäisi mennä vielä kavereiden kanssa läskipyöräilee muutamaksi tunniksi metsään. Helmikuun kahden viikon aikana on tullut kaksi isompaa mässy retkahdusta.. Olen ottanut yhden kilon takaisin. Täytyy siis ottaa jälleen niskasta kiinni. Monesti sitä vaan ajattelee, että miks laihduttaminen ei ole yhtä helppoa kun lihominen.. 😀 Lisäksi olin juuri fysioterapeutilla kun toi mun vasen polvi särkee kun sitä taivuttaa. Joten joudun viikon pyöräilykieltoon ja toistaiseksi en saa osallistua kahvakuulaan.. Kahvakuula on juuri se ainoa mistä saan kokovartalon kattavan lihas reenin. Minulla siis on jokin nelipää polven sidoslihas vamma. Sitä nyt sit kuntoutan.

Toivottavasti kuun loppuun mennessä olen saanut edes sen yhden takaisin tulleen kilon pois. Näkemiin

Kuunneltu biisilista: Summer sounds (Spotify)

-Rosenbaum

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.