Maanantai käyntiin säbällä!

Tämäkin maanantai lähti käyntiin NYT-liikunnan säbällä Myllypurossa. Yllättäen paikalle tuli vain 9 henkilöä, usein jengiä on tullut tuplasti enemmän. Pienensimme kenttää, pelasimme melkein puolta pienemmällä kentällä kuin tavallisesti. Pienemmästä kentästä huolimatta sai rynniä ja ryntäillä ihan täysiä pallon perässä mailalla huitoen.

Pienemmästä porukasta johtuen ohjaaja arpoi joukkueet viiden minuutin välein uusiksi. Se toi vaihtelevuutta ja mahdollisti pienen hengähdystauon pelaamisen välissä. Yhden oli aina hengailtava vaihdossa sen viisi minuuttisen pelin ajan.

Erityisen innostavaa oli hyvä ilmapiiri. Kaikille syöteltiin, kaikki otetttiin huomioon, ja välillä joku joukkuekavereista muisti hihkaista kehunkin väliin kun onnistui.

NYT-liikunnan säbätunneille on matala kynnys tulla. Sinne on tultu rikkomaan peruskoulusta jääneitä säbäkammoja, innostumaan, kehittymään. En itsekään ollut säbän suurin fani peruskouluaikoina, mutta nykyään tykkään ihan hirmuisesti. En keksi parempaa tapaa saada viikkoa käyntiin.

Maalivahteja ei ollut. Maaliin tarvitsee omat maalivahdinkamat, ja siksi maalivahdeista on ollut vähän pulaa. Maaleissa virkaa toimittivat puulevyt (näkyy kuvassa). Ne jättivät hahmon tapaan tietyt kohdat avoimiksi.

 

 

-Lila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.