NYT-liikunnan kausi on startannut!

En varmaan ole ainoa, joka on odottanut NYT-liikunnan kauden alkua kuin kuuta nousevaa. Menin ostamaan NYT-kortin heti ensimmäisellä viikolla. Korttihan maksaa 4 euroa ja siihen ladattava NYT-kausi 30 euroa. Jos tallessa on vanha kortti, niin se käy hyvin!

Oman kauteni pääsin aloittamaan ultimate frisbeen parissa, jota järjestetään Myllypuron Pallomyllyssä maanantaisin klo 20-21. Samalla reissulla olikin kätevää ostaa NYT-kortti Liikuntamyllystä, joka sijaitsee lähistöllä. Kaikki ostopaikat löydät täältä.

NYT-liikunnan kortin voi ostaa esimerkiksi Liikuntamyllyn kassalta. Oikea ovi on aivan Myllypuron metroaseman läheisyydessä.

Suosittelen kaikille 18-29 -vuotiaille helsinkiläisille lämpimästi NYT-kortin ostamista, sillä ei ole parempaa tapaa päästä kokeilemaan erilaisia liikunnan muotoja. Rohkeasti kokeilemalla löytää sitten omat suosikkilajinsa. Minulla yhdeksi sellaiseksi on muodostunut ultimate frisbee.

Pallomyllyn pihalla menossa pelaamaan ultimatea.

Parasta on, ettei NYT-liikuntaan tarvita sen kummempia varusteita. Juomapullo on mukavien vaatteiden ja kenkien lisäksi hyvä varuste. Lajeja ei myöskään tarvitse osata etukäteen. Kaiken oppii paikan päällä ja ohjaajat antavat hyviä vinkkejä alkuun pääsemiseksi. On kiva myös huomata, kuinka nopeasti alussa kehittyy!

Mistä lajista aloittaisit oman kautesi? Lukujärjestys löytyy kokonaisuudessaan täältä ja tunneille voi tosiaan vaan ilmestyä, etukäteisilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Toivotan kivaa ja NYT-liikunnan täyteistä syksyä kaikille!

– Nina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.