Tennistä ja sulkapalloa Myllypurossa

Mitä kivaa sitä tekisi tiistaisin klo 15-16? Minäpä kerron!

Tule Smash centeriin, joka sijaitsee Myllypurossa lähellä Itäkeskusta. Paikalle pääsee julkisilla tai jos tulee autolla niin pihalta löytyy ilmainen parkkipaikka. Kun tulet sisälle, vastassa on ohjaaja, jolle kerrot haluatko pelata tennistä vai sulkapalloa. Jos ei ole omaa mailaa, sellaisen saa lainaksi. Sen jälkeen mennään pukuhuoneeseen vaihtamaan sisäpelikengät jalkaan. Mukana on hyvä olla myös juomapullo ja mukavat vaatteet. Kentälle mennään sen jälkeen, kun summeri soi äänekkäästi.

Smash center Myllypurossa.
Smash center sijaitsee Myllypurossa. Tiistaisin klo 15-16!

Itse olen sulkapalloa pelannut jonkun verran aikaisemmin, joten päätin mennä kokeilemaan tennistä ensimmäistä kertaa. Onneksi uskalsin! Ohjaaja kertoi ja näytti miten mailasta pidetään kiinni ja eri lyöntitekniikoita. Aluksi tuntui vähän vaikealta, mutta kun sai tekniikasta kiinni niin peli alkoi sujumaan. Jäi tosi hyvä fiilis ja nyt olen käynyt useamman kerran pelaamassa tennistä ja joka kerta osaa vähän enemmän.

Tenniksessä voidaan käyttää erilaisia palloa. Isot ja pehmeät pallot ovat aloittelijoille ja kovemmat kokeneemmille.
Jos ei ole omaa mailaa, saa mailan lainaksi!
Tenniskenttä, jossa voidaan pelata kaksin- tai nelinpeliä. Ohjaaja neuvoo ja kertoo säännöt.

Joten jos olet joskus miettinyt, että olisi kiva kokeilla tennistä tai sulkapalloa niin voin lämpimästi suositella näitä tunteja. Tunnille on helppo ja mukava tulla ja ilmapiiri on kannustava! Toivottavasti nähdään kentällä tiistaisin klo 15-16! Jos yksin tuntuu vaikealta mennä niin mun kanssa on mahdollista mennä yhdessä tunnille. Voit laittaa mulle viestiä instagramissa @liikkuvalaura, jos kaipaat liikuntakaveria NYT liikunnan tunneille!

Mulle voi laittaa viestiä ja mennään yhdessä jollekin tunnille!

Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.